messuosasto messurakentaja

Messuosastojen suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme messuosastot kotimaassa ja ulkomailla lähes 30 vuoden kokemuksella. Yhdessä löydämme kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla yritys ja tuotteet saavat näkyvyyttä. Messuosastojen toteutus vaatii kokonaisvaltaista tuntemusta ja projektinhallintaa. Autamme asiakastamme kaikissa vaiheissa onnistuneeseen lopputulokseen saakka. Lue lisää...

Myymäläsisustukset ja myymäläsuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme myymälätilojen remontit, myymäläsomistukset ja tuotteiden esillepanon. Avullamme saatte viihtyisämmät ja toimivammat myymälätilat, jotka asiakkaat varmasti huomaavat. Voit tilata meiltä pelkän myymäläsuunnittelun, -toteutuksen tai koko paketin alusta loppuun.

Yritysilme

Tarvitseeko yritysilmeenne kohennusta? Autamme uuden yritysilmeen suunnittelussa ja päivitämme myymälät, esittelytilat ja messuosastot uuden näköisiksi. Hyvän ensivaikutelman luominen on erittäin tärkeää ja oikeanlainen yritysilme antaa parhaan mahdollisen ensivaikutelman yrityksestäsi.

Suurkuvatulosteet erilaisiin tiloihin ja tapahtumiin

Toimitamme tulosteet tulostusvalmiin aineiston pohjalta tai voimme suunnitella kuva-aineiston. Tarjoamme myös asennuspalvelun suurkuvatulosteille. Valitsemme oikeat materiaalit kohteen ja tarpeen mukaan.

Suurkuvatulosteiden avulla parannat näkyvyyttä kampanjoissa, myymälöissä, toimitiloissa tai messuilla.

Konsepti- ja tapahtumasuunnittelu

Tarjoamme yrityksellesi konseptisuunnittelua, esim. messumanuaalit tai myymälöiden esillepanot. Suunnittelemme tapahtumat valitsemaasi kohteeseen, esim. omaan toimitilaan, myymälään, messuille ja tuotantotilaan.

Tuotelanseeraukset ja promotilaisuudet

Järjestämme tuotelanseeraukset ja promotilaisuudet tarpeiden mukaan. Avullamme tuotteenne saadaan esille parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokkaalla markkinoinnilla saat potkua uusien tuotteiden myyntiin.

Tilaisuudet asiakkaille ja henkilökunnalle

Järjestämme tilaisuudet tarpeesi mukaan esim. yhtiökokoukset, asiakasvierailut, tuotelanseeraukset, henkilökunnan virkistyspäivät tai pikkujoulut.

Asiakkaan omien tuotteiden ja rakenteiden varastointi ja huolto

Säilytämme ja huollamme tarvittaessa asiakkaan omia rakenteita, tuotteita ja esittelymateriaalia.

Porostar hinnasto 2018

lataa hinnasto messuosasto

 

Yhteystiedot

Porostar Oy

 

Kai Porotähti
+358 50 5500 657
kai.porotahti@porostar.fi

 

Tommi Mäki-Kivistö
+358 40 0974 134
tommi.maki-kivisto@porostar.fi

 

Kaisa Porotähti
+358 40 9608 692
kaisa.porotahti@porostar.fi

 

info@messuosastorakentaja.fi

 

KÄYNTIOSOITE

Keskuojankatu 13
33900 Tampere

Sijainti kartalla »

 

LASKUTUS

1. Verkkolasku
FI3766100000027080
BIC tunnus AABAFI22

2. Sähköposti
laskut@porostar.fi

 3. Posti
Pumpinlahti 59
34260 Terälahti

Y-tunnus: 2707571-5